Står du og skal planlægge en polterabend for din bror eller en god ven? Og har du lidt svært ved at finde på idéer, der kan sparke lidt liv i aftenen? Så få nogle gode råd til netop det, lige her.

Alle, der har været til en polterabend, ved hvor hårdt det kan være. Polterabend er altid sjove, underholdende, nogle høje og fulde. De er også typisk ret så lange.

En meget lang polterabend kan nogle gange godt trænge til lidt liv. At der bliver sparket gang i løjerne. Få stemningen lidt i vejret igen. En god og sjov idé kan være kostumer – de behøver selvfølgelig ikke være pæne.

Find inspiration på nettet

Til det formål er det bare med at surfe nettet fri for kostumer. Man kan sagtens bruge en god rum tid på at undersøge, hvad vennen eller veninden skal udstyres med. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Med til kostumet hører sig ofte noget tilbehør. Et populært eksempel er de oppustelige plastikdukker. De kan både være mænd eller kvinder. Det kan være alle mulige oppustelige ting. Det kan være dildoer og al verdens sexlegetøj, der sætter stemningen i gang.

Alt tilbehøret er med til at gøre dagen bedre. Det løfter humøret, selvom det kan virke ret latterligt. Men det billige grin skal også have sin ret. Om det er klokker, fløjter eller de oppustelige plastikting kan være det samme. Det er bare sjovt.

Kostumer hører med til en polterabend

Udgangspunktet må dog være kostumet. Så kan dildoer og håndjern komme til bagefter. Først og fremmest er det kostumet, der bringer grinet hjem.

Måske skal vennen eller veninden iklædes kostumet fra tidlig morgen til sen aften. Så er det vigtigt, det bliver ved med at være bare en smule sjovt. Det kunne også være en fordel, hvis kostumet er behageligt at bruge en hel dag i.

Om I skal til koncert, køre gokart, vandre rundt i byen og ind de forskellige steder, er det altid morsomt og rart, at man kan finde hovedpersonen. Der er én af jer, der holder polterabend og den person skal selvfølgelig have speciel behandling, selv hvis i alle skal klædes ud.

Garanteret god stemning og et grin

Med kostume og det underlige og sjove tilbehør skal det nok blive en god dag. Du har styr på basen for polterabenden. Selv hvis det skal være en lækker polterabend, hvor I skal til vinsmagning og have lækker mad, skal der være plads til sjov.

Kostumerne giver det sjove element hele dagen igennem. Så kan det være byvandringen, cocktailkurset eller fodboldkampen ikke gik som ønsket, men der er hele tiden en, der bare ser utrolig sjov ud. Det er svært at ødelægge.

Så lad for gud skyld værd med ikke at købe kostumer. Det er en sjov idé ligegyldig, hvad I finder på. Hvis I skal klatre eller poldance kan kostumer måske komme i vejen. Men så er det heller ikke mere kompliceret, end at det lige kan taget af og på igen.

Tidligere artikelBetaler du for meget for dit internet?
Næste artikelFordelene ved at købe senge på nettet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her