Vi kender det alle sammen godt. Vi har godt gang i festen, og det hele kører bare derudaf. Musikken spiller højt, og vi er bare lige der, hvor vi gerne vil være. Så kommer vi i tanke om, at vi har en bil til at stå udenfor, som vi også gerne skulle kunne køre hjem i. Det er så utrolig vigtigt at vide, om man har drukket for meget til at kunne køre eller ej, da det kan have fatale konsekvenser, ikke bare for dig selv, men også for en masse andre uskyldige mennesker. Derfor kan det godt betale sig at bruge et par sekunder på at regne ens alkoholpromille ud på mobiltelefonen, inden man begynder at køre.

Der er flere måder at regne det ud på

Når du så skal regne din promille ud på din mobiltelefon, så er der flere måder at gøre det på. For det første kan du gå ind på diverse hjemmesider, der kan regne det hele ud for dig. Det er utrolig smart, da du blot skal indtaste, hvad du har fået at drikke i løbet af dagen, og så får du en relativ præcis promille, som du kan gå ud fra. Der er dog også andre metoder, du kan bruge for at udregne din promille på telefonen. Der er nogle formler, der kan bruges, som også kan give et ret præcist indblik i, hvor meget du egentlig har fået ind i løbet af dagen. Der er forskel på disse formler for mænd og kvinder, så her kommer mændenes først:

Alkohol i gram / (kropsvægten i kg x 70 %) – (0,15 x timer fra drikkestart) = promille

Her er formlen, som kvinderne skal bruge:

Alkohol i gram / (kropsvægten i kg x 60 %) – (0,15 x timer fra drikkestart) = promille

Du skal huske på, at disse formler ikke giver et helt præcist billede, men kun giver et peg om ens promille. Hvis du er i tvivl om, om du må køre eller ej, er det altså altid bedst at lade vær for at være på den sikre side.

Lej en bartender og sæt gang i festen

Når du så har styr på alt det kedelige til sådan en fest, i form af dit alkoholindtag, så er det tid til at tænke på det sjove. Der er masser af ting og sager, der kan sætte gang i en fest og gøre en fest mange gange federe. lej en bartender, som kan stå og skænke drinks hele aftenen. Det vil dine gæster helt sikkert synes, ville være genialt. Det giver en fantastisk effekt og en følelse af, at man er i byen, selvom det blot er en privat fest.

Du kan leje bartendere flere steder, og de kan findes overalt i landet. Så hvis du har brug for at gøre din fest til noget særligt, så er det da det oplagte valg at få en bartender til at komme og styre baren.

Tidligere artikelIndret kontoret
Næste artikelSådan optimerer du din hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her