Er du på udkig efter et unikt smykke eller ur – enten til dig selv eller måske i gave til en du har kær? Så bør du klart overveje at investere i et smartwatch. Med et smartwatch får du en lang række smarte funktioner samlet på et sted. Læs med her, og bliv klogere på smartwatches og deres mange fordele.

1. Som at have sin telefon lige ved hånden

I modsætning til andre almindelige smykker og ure, så har du med et smartwatch mulighed for at foretage og besvare opkald lige ved hånden, uden at du behøver at have din IPhone på dig. Dette er super praktisk, når man for eksempel skal op og træne eller ud og løbe, hvorved at en almindelig mobiltelefon ofte er tung at bære rundt på i lommen.

2. Nem og hurtig adgang til blandt andet mails og Facebook

Alt afhængig af hvilken smartwatch model du vælger, så findes der også en lang række apps, som du kan hente ned på dit smartwatch. Der findes modeller, hvor du kan alt fra at tjekke din mail og Facebook, til modeller hvor du kan holde dig opdateret på vejret samt oprette praktiske ting såsom indkøbslister. På nogle smartwatches kan du endda også downloade spil.

3. Praktisk til træning

En tredje ting som gør smartwatches federe i forhold til andre almindelige smykker og ure, er at det også har en lang række træningsfunktioner, som kan være med til at optimere din træning. På stort set alle smartwatches er der blandt andet indbygget skridttæller, og på nogle modeller kan du få nogle af de lidt mere avancerede funktioner – såsom pulsmåler, oversigt over hastighed og distance m.m.

4. Musikafspiller lige ved hånden

På mange smartwatches har du også mulighed for at lagre og afspille musik via Bluetooth. På denne måde slipper du igen for at skulle bære rundt på din tunge telefon på løbeturen, og kan i stedet høre musik direkte fra håndledet. Mange smartwatches er derudover også vandafvisende, således at du også kan benytte det regnvejr, uden at skulle bekymre dig om, at det går i stykker.  Det er da smart.

5. Indbygget GPS og navigation

På de fleste smartwatches er der også indbygget GPS. Dette er super smart, hvis du er faret vild under din gå- eller løbetur og ikke kan finde hjem. Det er især også smart, hvis du har brug for vejnavigation i bilen eller på cykel, hvor du er nødsaget til at holde begge hænder på rettet og dermed kan blive guidet via vibrationer i stedet. Hvilket almindelige smykker og ure altså heller ikke kan.

Der er altså super mange smarte fordele ved et smartwatch, som gør, at det skiller sig ud fra de andre almindelige og kedelige smykker og ure. Dog bør du altid tænke over, hvad du vil bruge uret til, samt hvilken telefon uret skal kunne kobles til. Da dette har en essentiel betydning for, at du får det rette ur med de rette funktioner, som passer til netop din levestil.

Tidligere artikelFordelene ved at købe senge på nettet
Næste artikelHvad er et webhotel?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her