Dine kunder er din virksomheds overlevelse og gode kunder bør belønnes. Det kan I gøre med gode firmagaver. Mulighederne for firmagaver er mange og alle bliver glad for en gave. Vælg eksempelvis at give en firmagave til alle jeres største kunder eller samarbejdspartnere i julegave. Det signalerer overskud og viser, hvor meget I sætter pris på samarbejdet. Fordi firmagaver har signalværdi, der det derfor også vigtigt at give gode firmagaver. Der er heldigvis mange virksomheder, der er specialiserede i at finde gode firmagaver.

Giv ikke personlige firmagaver

Udover til store kunder, så er det også en god idé at vise medarbejdere i en virksomhed, at man holder af dem og sætter pris på deres arbejde. Ligesom med de store kunder, så giv dine medarbejdere julegave fra virksomheden. Det signalerer igen overskud og at virksomheden sætter pris på sine medarbejdere. Der må dog gerne være forskel på, hvad du giver dine medarbejdere og kunder. Der er forskel på at give gaver til sin kone, børn og svigermor. De skal alle have noget personligt og ikke det samme. Sådan er det dog ikke med eksempelvis store kunder og medarbejdere. De må gerne få det samme og firmagaven behøver langt fra være meget forskellig. Hvis de store kunder får forskellige firmagaver, så kan de risikerer at sammenligne gaverne, hvis de mødes og blive forarget over størrelse, brugbarhed eller kvalitet.

Se mere her

Se de mange valgmuligheder

Det samme gælder firmagaver til personale og medarbejdere. Drop de personlige gaver. Det er svært og helt umuligt. Du kender måske nogle af dine kollegaer rigtig godt, men du vil sjældent være i stand til at købe personlige firmagaver til alle i virksomheden. Vælg eksempelvis firmaet Syd Design, når du skal købe firmagaver. I deres webshop finder du et bredt udvalg af gode firmagaver og mulighed for at lave julekurve og andet til kunder og kollager.

Tidligere artikel2 typer af kameraer til overvågning
Næste artikelJulekurve kan faktisk være de helt igennem perfekte firmagaver

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her