Elsker du også at styre store hære og opbygge et imperium? Vil du gerne bygge et herredømme, hvor du bestemmer reglerne – og også konsekvenserne?

Så er det strategispil, som du skal ind i, for det er en verden, hvor du kan skabe din egen fremtid. Og i dag er flere strategispil til den garvede gamer end nogensinde før. Derfor kan du nedenfor læse om 4 forskellige, der alle bringer noget unikt til bordet!

Age of Empires II – en klassiker i genren

Mange har nok allerede prøvet at spille Age of Empires II. Det er et spil, som har en rig historie, og som mange stadig vender tilbage til.

For på mange måder definerede Age of Empires II hele strategi-genren. Det handler om at opbygge et imperium, som kan overtage verdenen. Hvad end du spiller som romer, egypter eller noget helt tredje, så er det hele skræddersyet ud fra nationens kendetegn.

Så når du bygger et vidunder, så er det forskelligt om det bliver en pyramide, en hængende have eller noget andet smukt. Men én ting er sikkert – du kommer til at opbygge en massiv hær og tage nogle store beslutninger op til.

XCOM 2 – når der går sci-fi i den

XCOM 2 var den længe ventede efterfølger til det originale XCOM – og det skuffede så sandeligt ikke!

I XCOM 2 går det hele på tur, når du skal føre dine soldater igennem en række kampe, som foregår på en udgave af Jorden, der er blevet overtaget af aliens. Her kommer din soldater til at udvikle sig og blive til helte – og derfor er det så meget mere betydningsfuldt, når de falder i kamp.

XCOM 2 tilbyder forskellige klasser af soldater, opgraderingen af din base og meget mere. Alt sammen, så du er tvunget til at stå med de svære beslutninger.

Total War Three Kingdoms – velkommen til Kina

Total War-serien har i lang tid været populært, og har været lovprist for dens dedikation til bestemte æra og nationer. Total War Three Kingdoms foregår i Kina i perioden mellem år 220 og år 280.

Hvis du vil samle Kina under dit herredømme, så er det Total War Three Kingdoms, som du skal spille. Du styrer dine rekrutter igennem generaler, som skal holde gode sociale bånd med andre karakterer, og som har unikke evner for hver general. Du styrer både styre slagets gange fra højt oppe eller tage ned og se kampen i øjenhøjde.

Battlefield Gothic: Armada 2 – taktik på galaktisk skala

Det sidste spil er til dig, som ikke er tilfreds med Jorden – og som ikke vil styre små soldater. Næh, du vil have en kæmpe flåde af skibe, som kan overtage rummet.

I Battlefield Gothic: Armada 2, så kommer du ud i rummet og skal kæmpe for kontrol over en sektor imod andre grupper og flåder. Her kan du kontrollere alt det fede ved et rumskib – dets våben, dets forsvar, ja endda motorsystemet. Enhver kamp bliver lige pludseligt af enorm vigtighed, når dine skibe er på deres højeste, og du ikke har råd til at miste dem!

Tidligere artikeliPhone X – high-end telefonen du simpelthen skal have
Næste artikelEt høreapparat er meget mere end et høreapparat: Tilbehør

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her