Smartphones er allevegne i dag, og udvalget er kæmpestort. Der er selvfølgelig alle de mange Android telefoner, men hvis du er IPhone bruger, så er chancen for at du skifter til Android ikke synderligt stor. Det er der såmænd heller ingen grund til; Apples telefoner har altid været designmæssigt overlegne, og rigtig ofte også teknologisk set. Nu hvor seneste skud på stammen har været ude et stykke tid, bør du måske overveje at skifte din gamle IPhone ud med en IPhone X.

Gode grunde til at investere i en iPhone X

Der findes flere gode grunde til at man bør overveje at investere i en IPhone X. Uheldigvis kommer IPhone X også med et forholdsvist hampert prismærke, og det er der selvfølgelig mange, der ikke lige har råd til. Den gode nyhed er dog, at man i dag hurtigt kan finde gode finansieringsmuligheder på nettet.

Uanset om det drejer sig om en månedlig tilbagebetalingsordning hos dit teleselskab eller f.eks. et kviklån, så er mulighederne mange for at kunne få hjælp til at betale de mange penge til en IPhone X. hvis du kigger dig godt om på nettet, så vil du uden tvivl kunne finde et fordelagtigt tilbud til at finansiere din IPhone X uden at du hænger på en årelang afbetaling. Du skal blot sørge for at lægge et realistisk budget, inden du skriver under på noget som helst, og så skulle der ikke være de helt store faldgruber. Når dette så er sagt, så bør du læse videre her for at finde ud af hvorfor en IPhone X er netop bør være din næste telefon.

Smukt design

IPhone X er ikke bare en ny Apple telefon, det er også en fuldstændigt forvandlet IPhone. De seneste år har set Apple sakke bagud med konkurrencen, når det gælder design; og dette er uden tvivl en skam, fordi det altid har været IPhonens styrke. Med IPhone X har Apple valgt at råde bod på skaden, og har leveret deres hidtil smukkeste og mest enkle telefon.

Ny skærmtype

IPhone X kommer som den første IPhone nu med OLED-skærm, hvilket tidligere har været standard hos Android-telefoner. Dette betyder, at man nu får den absolut bedste skærm en smartphone kan have, og så ovenikøbet på en IPhone (langt om længe).

Hidtil bedste selfie kamera

IPhone X har en ny og opdateret udgave af deres i forvejen glimrende kamera. Dette kommer til udtryk via en række indbyggede sensorer, der er specielt designet til at tage de sejeste selfies i portrætformat – inklusiv bevidst sløret baggrund. Derudover tager kameraet fantastisk skarpe billeder både nat og dag, og både indendørs og udendørs.

Animoji

iPhone X har desuden en række sensorer, der er i stand til at skanne brugerens ansigt, og derefter anvende det som animeret emoji. Dette vil uden tvivl tiltale især den yngre generation, der i dag virkelig taler flydende emoji.

Face ID

De fleste IPhone brugere er nok bekendt med Touch ID funktionen på deres IPhone, der jo netop er beregnet til at sikre imod tyveri, samt beskytte ens private oplysninger. Med IPhone X introduceres nu Face ID, der i stedet skanner dit ansigt for at kunne låse telefonen op. På denne måde får du den sikreste IPhone nogensinde, og telefonen kan endda genkende dig med solbriller og kasket

Trådløse hovedtelefoner

Et af de heftigt omdiskuterede nye tiltag med IPhone X, er de trådløse hovedtelefoner. På trods af den store kritik, så er det egentligt vanskeligt ikke at se fordelene ved at gå trådløst, når det kommer til ens hovedtelefoner. På denne måde holder hovedtelefonerne jo også længere, når man ikke risikerer at få ledningen fanget i et eller andet.

Mere lagerplads

IPhone X kommer med større lagerplads, og man kan nu få sig en smartphone med f.eks. 128GB eller 256GB i lagerplads. Hvis du er typen der har mange spil på din telefon, så vil de med den store lagerplads aldrig løbe tør for plads på mobilen. Den ekstra lagerplads er desuden også gode nyheder for de mange mennesker, der bruger deres telefon som musikafspiller; for der skal godt nok meget musik på IPhone X, før man løber tør for plads. Som udgangspunkt anbefales det at vælge den største lagerplads, men det er selvfølgelig helt op til en selv, hvor meget man mener man har brug for.

Tidligere artikelBrug internettet til at finde tilbud på alt fra lån til nyt tag
Næste artikel4 fantastiske strategispil for enhver smag

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her