Med internettet er der kommet et utal af handelsplatforme, hvor du kan handle og investere i og med aktier og kryptovaluta. eToro har især et stort udbud af danske og amerikanske aktier. Herunder kommer der en uddybning til, hvordan du kommer at investere kryptovaluta og aktier online med udgangspunkt i eToro.

eToro

eToro kalder ikke sig selv en handelsplatform, men en social handelsplatform, fordi det er muligt at følge og kopiere andre investorer. Det er muligt at dele med andre hvad du investere i, eller du kan kopier hvad andre invester i og via dem og deres viden få del i deres profit.

En anden fordel ved eToro er at de ikke tager kurtage for handel med aktier, hvilke gør dem til en af de førende, hvis du er interesseret i at handle med aktier. Andre handelsplatforme tager sig godt betalt for at handle med især aktier. Især daytraiding tager de sig godt betalt for.

Udover at være førende som handelsplatform for aktier er eToro også en kryptoforhandler. Det er på eToro muligt at handle med kryptovalutaer.

Er du en moderne investo, er dette den idelle handelsplatform, da du kan handle med aktier, både danske og amerikanske, samt med kryptovaluta.

Fordele og ulempe ved denne kryptoforhandler

Der er flere fordele og ulemper ved eToro set med en dansk investors øjne. Herunder kommer der en liste af dem.

 • Fordele
 1. Det er en simpel og en intuitiv platform.
 2. Det er en dansk platform og der er dansk kundesupport
 3. Der findes danske guides til platformen
 4. Der er ingen avancetillæg, ingen kurtage og forvaltningsgebyr, samt administrationsgebyr hvis der handles med aktier.
 5. Det er en social platform, hvor det er muligt at få gode råd fra andre investorer.
 6. Gode mulighed for CopyTrading og kopier andre succesfulde investorer.
 • Ulemper
 1. Der er begrænset handelsmuligheder med ETF
 2. Der bliver ikke automatisk indberettet til SKAT
 3. De har ikke telefonsupport

Sådan tjener du penge på eToro med copytrading

Denne kryptoforhandler er et godt og nemt sted at komme i gang med Copytrading og f.eks. som nybegynder inden for kryptovaluta, er det et godt sted at starte. Så snart du har oprettet en konto hos eToro, kan du som invester komme i gang med copytrading.

Copytrading betyder, at du kopier de mest succesfulde investorers handler og til det er eToro som skabt til. De omtaler sig som nævnt som social platform og ikke som en handelsplatform.

Når du copytrader, betyder det reelt at du udvælger en investor, hvorefter eToro pr. automatik investerer dine investering på samme måde som den udvalgte investor.

Netop derfor er dette en populær handelsplatform, da det nemt og hurtigt er muligt at tjene penge på en aktiv handel der bliver gjort automatisk.

Det er muligt at starte med blot en investering på blot 200 dollars.  Hvis du indbetaler de 200 dollars med et kreditkort, er det muligt at komme i gang med det samme.

Tidligere artikelEt ur kan mere, end du tror
Næste artikelGDPR forklaret

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her