Det er en gennemgående scene i mange ungdomsfilm gennem tiderne, at en ung mand står udenfor en butik med svedige hænder og røde kinder, fordi han skal ind og hente en pakke kondomer. Det er stadig ikke en fed oplevelse i dag – men det er langt fra den eneste fordel, der er ved at købe dine kondomer på nettet.

Selv om de fleste af os ikke nødvendigvis kender kioskejeren og skal frygte, at han rapporterer vores køb til hvem end, der måtte gide at høre det – forældre inkluderet – så kan det stadig give lidt sved på overlæben og hjertebanken, når der skal langes gummi over disken. Læs med og find ud af, hvorfor du bør købe kondomer online – ud over at du sparer dig selv for skammens gang.

Kondomer med grundig vejledning

Det er ikke alle kondomer, der er one size og kan bruges af alle. Der findes et væld af forskellige størrelser, længder, tykkelser og materialer at vælge imellem – men det er nok de færreste, der lige snupper en snak med personen bag disken om, hvilken model, der er den helt rigtige for dem og nok også lang fra alle sælgere, der kan svare.

På nettet finder du ikke alene et større udvalg, du finder også grundige vejledninger, brugsanvisninger og forklaringer, der alle er med til at gøre det lettere at finde den helt rigtige model. I mange tilfælde er det også muligt at købe kondomerne enkeltvis, så du kan prøve dem af inden du køber en hel pakke.

Kondomer til de eventyrlystne

Vi kender nok alle modellerne med riller og knopper, men det er langt fra de eneste, der findes af sjove tiltag, når det handler om at beskytte dig under sex.

Det et helt klart, at vi skal bruge kondomer, når der er tale om penetration – enten analt eller vaginalt, men vidste du, at det også er vigtigt at beskytte dig, hvis du giver eller modtager oralsex? For mænd betyder det, at kondomet også skal frem, hvis der er tale om et blowjob – og det kan være en noget kedelig oplevelse for udøveren, hvis kondomet smager af latex. Derfor finder du på nettet et kæmpe udvalg af sjov gummi med smag af alt fra jordbær og banan til chokolade og mint, hvilket kan gøre det til en forfriskende oplevelse.

Du kan altså finde varianter, der både gør det mere sikkert og endnu sjovere, at have sex.

Diskret levering

Når du bestiller på nettet, er det også en kæmpe fordel, at du får dine kondomer leveret lige til døren på en diskret og sikker måde. Du slipper med andre ord for at stå uden for kiosken med svedige hænder og røde kinder, mens du samler mod til at gå ind og købe forsyninger til en frisk weekend.

Det er både let, praktisk og komfortabelt, at du kan sidde derhjemme i sofaen og finde et udvalg af både sjove, spændende og velsmagende varianter, der sørger for sikker sex for både dig og din partner.

Tidligere artikelEr der styr på økonomien i andelsboligforeningen?
Næste artikelBetaler du for meget for dit internet?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her