Der er flere fordele ved at gå på nettet og købe kondomer. For det første er det vigtigt at være beskyttet under samleje, og kondomer er et godt, effektivt og udbredt præventionsmiddel. Der er dog mange forskellige typer, og de kan købes mange forskellige steder. Her kan du høre lidt om, hvorfor du bør finde dit gummi på nettet.

Bevar privatlivet

En stor årsag til, at man ikke nyder at købe kondomer, er tanken om, at man skal hen i en butik og købe dem. Om det så er apoteket, supermarkedet eller kiosken, er det de sværeste der ikke bliver den mindste smule genert af at skulle lægge kondomer op på disken.

Naturligvis bør der ikke være noget tabu forbundet med indkøb af prævention, da stort set alle kan blive enige om, at det er godt at have klar, så man undgår en uønsket graviditet eller spredning af sygdom. Alligevel er der dog et eller andet intimiderende ved tanken om at købe kondomer i en butik.

Denne problematik behøver man dog ikke at konfronteres med, hvis man blot vælger at købe kondomerne på nettet. Her kan du nemlig helt simpelt og nærmest nonchalant gå ind og bestille kondomerne leveret til din dør, uden den mindste irrationelle frygt for at blive kigget på og dømt af andre på indkøb.

Det at købe kondomerne kan altså lette byrden for folk, der ikke kan lide at købe dem i butikken. På den måde kan det også være med til at sikre, at flere mennesker på sigt vil sørge for at købe kondomer og beskytte sig, da de nu ikke skal tage sig sammen til at gå ind i butikken og bede om kondomerne.

Større udvalg af kondomer

En anden ting, der kan være irriterende ved at skulle købe kondomer i butikken, er udvalget. Når du først har taget dig sammen til at gå ind og bede om en pakke, skal du nu tage stilling til, hvilken type, størrelse og så videre, du vil have. Ofte har butikken ikke et stort nok udvalg, og alligevel har du ikke lyst til at stå og overveje den sag i længere tid i butikken. Der gælder det bare om at vælge og komme ud.

Hvad end det er generthed eller mangel på udbud, kan det altså være irriterende at skulle købe kondomer i butikken, fordi du ikke lige så godt kan vælge selv. Denne problemstilling løses også, når du køber kondomer på nettet.

Her kan du nemlig browse igennem massevis af forskellige bud på kondomer. Der er forskellige typer overflader, smage og størrelser, og naturligvis varierer de også i pris. Du kan altså have god tid til at kigge rundt og overveje, hvad du skal bruge, eller endda afprøve nogle forskellige slags. Måske kan det endda også være en god idé at diskutere valget med din partner, da han eller hun også kan have nogle præferencer til valget.

Kort sagt er der altså flere afgørende fordele ved at købe beskyttelse på nettet fremfor i butikken.

Tidligere artikelSådan laver du et godt budget på din computer
Næste artikelEr der styr på økonomien i andelsboligforeningen?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her