Ønsker du at skabe noget, som bliver stort på Google? Ønsker du at have en succesfuld hjemmeside. Har du masser af ting, du gerne vil dele med andre? Måske har du noget, du føler kunne gøre andre folks liv bedre? Måske drømmer du om at blive en god salgsmand og tjene kassen? Hvordan gør man så det på Google? Hvordan får man meget trafik på Google, og hvad er en Google Ads kupon?

Til at starte med; hvad er en Google Ads kupon?

Så en Google Ads kupon er en kupon eller rabatkode, som du kan få til din Google Ads konto. Hvad er en Google Ads konto? Det kommer vi til, men først om selve kuponerne. De bliver givet ud af Google selv eller en af deres mange partnere. Det er så essentielt kredit, som du kan bruge selv. Rabatkoder hvis man vil være så direkte. Det kan være tilbud på alverdens ting. Man kan lidt se det, som Google måde at sige: ’godt klaret’. Det er en lille bonus fra dem af.

Eller det kan være en måde at få mere forretning. Det er også noget, du bør overveje, hvis du har en online forretning. Hvis nu din butik var på den anden ende af forhandlingen. Hvis nu det var din butik, som andre kunne få rabat til. Det ville give flere kunder. Hvis der nu var nogle, som ikke kendte til din forretning, og de så fik rabat til den. Det ville garantere at nogle flere ville besøge din forretning. Det er lidt gratis marketing for dig. Kravet er dog, at man er partner med Google, og så må man selv finde ud af, om man synes det er en god aftale at lave.

Få penge fra reklamer på Google

Men hvis vi lige tager et skridt tilbage. Google Ads konto, hvad er det? Hvis man gerne vil have reklamer til sin hjemmeside ud på Google, på andre hjemmesider, eller hvis man gerne vil have penge for de reklamer, man viser på sin hjemmeside på Google, så skal man have en Google Ads konto. Det vil alle, som har prøvet at lave seriøse YouTube videoer også vide, da det er det samme system. Sådan noget er ganske gratis at oprette, men man skal være opmærksom på, at der kan gå lidt tid, inden man begynder at se penge, da Google selv tager en del af de første procenter på reklamepengene. Så man skal op og tjene en lille sum, før man selv får noget udbetalt. Det er blot sådan, sådanne systemer fungerer.

Sidste tip til at skabe mere trafik til ens hjemmeside, uden brug af Google Ads kupon og andet? Lav det, man kalder SEO artikler. Det er små artikler, som ikke skal læses af andre end Google egne bots. De skal handle om din hjemmeside og fungere som en rigtig artikel på din hjemmeside, men ikke være det. De eksisterer kun til hjælp for Google, så de bedst kan sælge din hjemmeside.

Tidligere artikelBrug for ny computer?
Næste artikelBrevkasser og fora på nettet – få anonym hjælp online

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her