Der var en gang, hvor elektroniske dingenoter og genstande var anset som luksusgenstande og legetøj for folk med alt for mange penge på bankkontoen. Men i dag er virkeligheden en helt anden. For at kunne eksistere i samfundet bliver man nødt til at være til stede digitalt og elektronisk, i lige så høj grad som man må være til stede fysisk.

Hvis du ikke har en smartphone, er det lige pludselig umuligt at kontakte folk, finde guides på internettet eller have adgang til et kort. Hvilket ikke plejede at være et problem. Men når alle andre har adgang til disse bekvemmeligheder, bliver disse pludselig en nødvendighed.

Med det sagt, er det nærmest utænkeligt ikke at have adgang til en bærbarcomputer. Hvad end det er i skolerne eller arbejdspladserne, er vi dybt afhængige af vores elektroniske følgesvende. Så meget desto mere er der behov for en billig forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Mange betaler for meget i forsikring

Ligegyldig, hvor mange penge man poser i en bærbar, kan man aldrig sikre sig helt fra et uset uheld. Moderne elektroniske genstande er noget nær umulige at reparere selv, medmindre du har adgang til en gruppe ingeniører, eller selv er en. Du ville have mere held med at prøve at fikse en rumraket.

Og selv med en beskyttende taske og et fornuftigt hoved på skulderne, kan uheldet hænde. Vinter er på vej, og hvis man falder på noget glat is, lige ned på tasken, kan du meget vel sige farvel til dit vigtigste elektroniske eje.

Mange er naturligvis opmærksom på dette og skaffer sig derfor en forsikring. Men der er en tendens til at tage den første, den bedste, man finder frem til på nettet eller bliver tilbudt i elektronikbutikken.

En undersøgelse, som Megafon har lavet for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, har vist at helt op til 9 ud af 10 danskere betaler for meget for deres forsikring. Det er naturligvis penge lige ud i drænet. En forsikring skal blot sørge for, at du er forsikret. Ikke noget mere fornemt end det. Så der er absolut ingen grund til at fløse penge væk på andet end en billig forsikring.

Beskyt dig selv ved at beskytte din computer

Måske tænker du, at du er immun over for uheld. Men nogle gange kan uheldet være uden for din kontrol. Og ofte kan det være frygtelig svært at overbevise butikker om købeloven, når man kommer med en smadret bærbar. Ligegyldig hvad, vil de næsten altid finde en måde at rette skylden mod kunden, så de ikke skal erstatte den. Måske er der tale en fabriksfejl. Men butikker vil ofte klandre, om du nu ikke har spildt Coca-Cola ud over hele svineriet.

Derfor er det vigtigt med en billig forsikring, som du kan regne med ligegyldig hvad. For en bærbar er måske dybt nødvendigt for at kunne være med i samfundet, men det betyder ikke, at de er billige at få fat i. Derfor kan du i sidste ende spare meget ved at bruge noget ekstra tid på at finde en god, billig forsikring.

Tidligere artikelSådan optimerer du din hjemmeside
Næste artikelEt ur kan mere, end du tror

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her